​Forslag til menuer - Oversigt

Menu nr. 1                                                                                                             430,- kr.

Tynde skiver af torsk med safran-karry sauce og et væld af sauterede urter

Sprødstegt dværgkylling med ballotine af lår og små grøntsager

Chokolademarquise med kokosis og vanille sirup

Menu nr. 2                                                                                                             445,- kr.

Hummersuppe med brud af hummer og urter tilsmagt med cognac

Hjortefilet med vilde svampe, vildtsauce og glaserede persillerødder

Valnøddetærte med syltede abrikoser og ingefæris

Menu nr. 3                                                                                                             425,- kr.

Scampi Gascogne (store rejer) med sauteret spinat

Svampefarseret oksemørbrad med armagnacsauce mm.

Ovnbagt ananas med mørk rom og vaniljechokoladeis

Menu nr. 4                                                                                                             420,- kr.

Poulardterrin med krydderurteolie og plukket salat

Skindstegt rødfisk på glaserede grøntsager og safran sauce

Citrontærte med hindbærsorbet og myntesirup

Menu nr. 5                                                                                                            Dagspris

Forær dig selv og din udkårne med en kulinarisk oplevelse på 6-7 retter

sammensat af torvets friske varer

Menu nr. 6                                                                                                             445,- kr.

Stegte kammuslinger på skorzonerrødder og purløgsemulsion

Kalvefilet med pistacienødder og æblesky mm.

Hvid chokolademousse med bær, gele og hjemmerørt is

Menu nr. 7                                                                                                             438,- kr.

Consommé duble med hønsesouffleboller og urter

Helstegt oksehøjreb med sauce bearnaise mm.

Karamelkurv med hjemmelavet is og friske bær

Menu nr. 8                                                                                                             445,- kr.

Vol-au-vent med havtaskeragout og skovsvampe

Irsk lammekrone med Maxims kartofler og rosmarinsauce mm.

Bagte syltede blommer med marcipancreme og rørt is

Ved alle menuer serveres hovedretten to gange

​​

☆ ☆ ☆ ☆​

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på​ Facebook

​Kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

Kalvebodvej 270, 2791 Dragør

CVR-nummer: 76579512​

Telefon: 32 53 31 57
E-mail: kongelundskroen@mail.dk

Find vej med Google Map

Åbningstider

 Åbent fra Kl. 12.00 Torsdag, fredag, lørdag og søndag

Mandag, tirsdag, onsdag lukket. ​

Dog åbent  åbent for selskaber alle ugens dage store som små både i huset og ud af​ huset.

Se mere om Åbningstider

Bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé.

Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset.

Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.