​Desserter

Mellemretter/osteretter

Ostetallerken med hjemmebag og soltørrede oliven 6-8 slags.

Kr. 128,-

Gratineret gedeost på ristet brød med basilikumolie og rucolasalat

Kr. 118,-

Granitè på rødvin og rosmarin

Kr. 68,-

Granitè på vodka og mynte

Kr. 68,-

Forslag til desserter

Hindbærparfait med creme Anglaise og bær

Kr. 115,-

Mandelrand med nøddeis og frisk bær

​Kr. 110,-

Isrand med frugtpuré og chokoladesauce/karamel sauce ​

Kr. 110,-

Æbletartetatin med skum og vaniljeis 

Kr. 110,-

Pandekager med appelsinmousse og Grand Marnier sirup

​Kr. 118,-

Fru Knudsens Chokoladedessert, med hindbær, appelsin og mandler

Kr. 115,-

Chokoladeblade med mokkacreme, sorbet og bær

Kr. 130,-

Kaffe-marengs-tærte med sprød top

Kr. 105,-

Cappuccino-tærte med chokoladesorbet og knuste bønner

Kr. 110,-

Chokoladesouffle med kaffecreme og is

​Kr. 115,-

3 slags Chokolademousse med Chantillycrème

​Kr. 120,-

Cognacssyltede blommer med marengs og Armagnacis

Kr. 135,-

Frisk frugtsalat med vaniljeis og chokoladesauce

Kr. 118,-

Ananaskage med kokos

Kr. 115,-

Koldskål med ​yoghurtis, mynte, friske bær og rugbrødsdrys

Kr. 115,-

Bundepige med slør og frisk rørt is

​Kr. 105,-

Creme brûlée med sorbet og sprød bagværk

Kr. 120,-

☆ ☆ ☆ ☆​

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på​ Facebook

​Kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

Kalvebodvej 270, 2791 Dragør

CVR-nummer: 76579512​

Telefon: 32 53 31 57
E-mail: kongelundskroen@mail.dk

Find vej med Google Map

Åbningstider

 Åbent fra Kl. 12.00 Torsdag, fredag, lørdag og søndag

Mandag, tirsdag, onsdag lukket. ​

Dog åbent  åbent for selskaber alle ugens dage store som små både i huset og ud af​ huset.

Se mere om Åbningstider

Bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé.

Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset.

Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.