Telefon: ​32 53​ 31 57

1. & 2. juledag​

​Den store julebuffet

på Restaurant Kongelundskroen

1. og 2. juledag

Åbent fra kl. 12:00 til kl. 17:00. Bordbestilling nødvendig

*

Det store hjemmelavet sildebord med tilbehør

Røget laks med trøffelæg og fint snittet purløg

Ovnbagt laks med estragonmayonnaise og orientalsksalsa

Hjemme Gravad laks med rævesauce og sennepscreme

Varm fiskeret med rodfrugter

Pandestegt fiskefilet med krydderurte-remoulade og dild

Hønsesalat med bacon på crostini med karse

Postej med svampe og skagenskinke

Dådyrsylte med urter, sennep og rødbeder

Sprødæbleflæsk med løgkompot

Glaseret skinke med lun grønlangkål

Flæskesteg med sprøde svær og hjemmelavet rødkål

Langtidsbraiseret andelår med urter og surt

Andesteg med æbler og svesker

Ølbraiseret svinekæber med æbler, løg og en himmelsk sauce

Det store ostebord med druer, oliven og hjemmebag

Ris Ala mande med lun armarenakirsebærsauce

Div. hjemmebagt brød mm.

Kr. 445,- per person 

☆ ☆ ☆ ☆​

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på​ Facebook

Åbningstider Januar/februar

Lukket åbent for selskaber

 Åbent fra Kl. 12.00 Torsdag, fredag, lørdag og søndag

Mandag, tirsdag, onsdag lukket. ​

Dog åbent  åbent for selskaber alle ugens dage store som små både i huset og ud af​ huset.

Se mere om Åbningstider

Bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé.

Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset.

Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.