Mad ud af huset​

​_______________________________________________________

​​Restaurant Kongelundskroen leverer naturligvis også mad ud af huset. I tilfælde af, vi skulle have fuldt booket, kan du således stadig nyde vores mad ved at vælge blandt mange lækre retter, og tage maden med ud af huset og nyde den i hjemlige omgivelser.

Glæd dine gæster med mad ud af huset

Vi tilbyder mad ud af huset til både større og mindre selskaber. Her skal vi blot vide i god tid, hvilken menu du ønsker, samt hvor mange kuverter, det drejer sig om. Med mad ud af huset fra Restaurant Kongelundskroen kan du overraske dine gæster med en eksklusiv menu baseret på torvets friske råvarer. Alt lige fra smagen til anretning af maden er af højeste kvalitet.

Kontakt os

Ønsker mere information om mad ud af huset, eller ønsker du at bestille mad ud af huset, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 3253 3157. Hos Restaurant Kongelundskro på Amager ser vi frem til at tage i mod din ordre, og vi tilbyder også gerne vores ekspertise ved valg af menu.​

Kontakt Restaurant Kongelundskroen

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

"Fem stjerner til Restaurant Kongelundskroen"

Vi besøgte idag Kongelundskroen og fik en virkelig dejlig frokost. Spisekort et er ikke stort men tilgengæld er retterne vellavede og lækre. Gårdhaven er meget hyggelig på en dansk sommerdag og personalet sørger for, at man føler sig velkommen.

Trine L

"Endnu en gang en super gastronomisk lækker frokost"

Forærede vennerne et gavebevis til nytårskuren i kobberbryllupsgave. Og selvfølgelig skulle vi med... Har nydt maden, stemningen og stedet gennem de sidste mange, mange år, og er aldrig blevet skuffet. Vi takker for nytårskuren og gik nynnende hjem.

Merete T

Kontakt os for bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé. Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset. Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.

Vinter lukket dog åbent for selskaber godt nytår

åbningstider

Frokost

Åbent for frokostgæster:

Torsdag - søndag: 12.00 - 17.00

​Åbent for selskaber alle ugens dage.

Både for frokost og aften, dog min. 8 voksne.

booking & kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

​Kalvebodvej 270 2791 Dragør

Tlf.: (+45) 32 53 31 57

kongelundskroen@mail.dk

CVR-nr.: 76579512

© 2022 Restaurant Kongelundskroen. Alle rettigheder forbeholdes.