Telefon: ​

32533157

Maxim's Champagne på Kongelundskroen

​Maxim's Champagne er lavet på druer fra bjergskråninger og bakker i Chigny les Roses, i hjertet af Champenois land, ikke langt fra Reims.

Den gule og guld tonede Champagne har en frugtig og parfumeret duft der garanteret kan tilfredsstille den mest kræsne feinschmecker. En klassisk Champagne "cuvée" af høj kvalitet, en vintage "cuvée" for endnu større elegance, en rosé præsenteret i en elegant gennemsigtig flaske og for de som leder efter noget endnu mere originalt, den trendy røde flaske med den eksklusive cuvée "Années Folles".

Maxim's er et meget gammelt mærke. Historien begyndte for mere end et århundrede siden, i 1893, hvor Maxime Gaillard åbnede den oprindelige restaurant beliggende i Rue Royale, tæt på Place de la Concorde, centralt i Paris, berømt for sin art deco indretning. Maxim's er blevet et berømt mødested for jetsetet og for enhver der ønsker at blive set på "det rette sted". Stjerner, royale og top-modeller har altid været glade for Maxim's.

Coco Chanel, Marlene Dietrich, Brigitte Bardot, Rita Hayworth og Salvador Dalí er blot nogle få navne på   Maxim´s mange berømte gæster.

Pierre Cardin, den store franske Designer forstod at Maxim's ikke kun var en restaurant, men var blevet et symbol på luksus og prestige i den ganske verden. Han besluttede at udvikle Maxim's koncept, og i dag er Maxim's restauranter etableret i storbyer verden over, ligesom de også er et godt Champagnemærke.

☆ ☆ ☆ ☆​

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på​ Facebook

 kroen holder vinterlukket.dog åbent for selskaber i Januar-februar-og marts 

Se mere om Åbningstider

Bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé.

Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset.

Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.