Brunch/frokost for selskaber i Københavns baghave

​Den bedste start på dagen er et godt og lækkert måltid på Restaurant Kongelundskroen.

Søger du en lille og hyggelig restaurant, hvor du og dit selskab kan nyde en brunch/frokost i rolige og naturskønne omgivelser, er I meget velkomne på vores skovrestaurant på Amager nær Ørestaden.

Brunch og frokost i skoven

Hos Restaurant Kongelundskroen kan du og dit selskab i weekenden køre ud i skoven og prøve vores smagfulde og eksklusive buffet, som er en kombination af brunch og frokost med lækre luksusretter. Den kan derfor slet ikke sammenlignes med en "normal" Brunch.

Vi tager både imod små og store selskaber, som ønsker at prøve vores lækre brunch/frokost. Har du specifikke ønsker eller behov, som vi skal tage højde for, skal du blot informere os, så sørger vi naturligvis for at efterkomme dem.

​Stor, varieret og lækker brunch/frokost for de kræsne

Min. 20 personer fra Kl.11.00/12.00 til Kl. 14.00/15.00. 3 timers arrangement. Champagne ad libitum, friskpresset appelsinjuice, kaffe/te div. friskbagt brød, stor buffet med mange lækkerier og frisk frugt og sødt til at slutte af med

Med Champagne koster dette arrangement Kr. 575,- eller med husets Pinot Grigio 550,-

​Til børn under 10 år ydes 25 %

Kontakt Restaurant Kongelundskroen

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

"Fem stjerner til Restaurant Kongelundskroen"

Vi besøgte idag Kongelundskroen og fik en virkelig dejlig frokost. Spisekort et er ikke stort men tilgengæld er retterne vellavede og lækre. Gårdhaven er meget hyggelig på en dansk sommerdag og personalet sørger for, at man føler sig velkommen.

Trine L

"Endnu en gang en super gastronomisk lækker frokost"

Forærede vennerne et gavebevis til nytårskuren i kobberbryllupsgave. Og selvfølgelig skulle vi med... Har nydt maden, stemningen og stedet gennem de sidste mange, mange år, og er aldrig blevet skuffet. Vi takker for nytårskuren og gik nynnende hjem.

Merete T

Kontakt os for bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé. Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset. Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.

Vinter lukket dog åbent for selskaber godt nytår

åbningstider

Frokost

Åbent for frokostgæster:

Torsdag - søndag: 12.00 - 17.00

​Åbent for selskaber alle ugens dage.

Både for frokost og aften, dog min. 8 voksne.

booking & kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

​Kalvebodvej 270 2791 Dragør

Tlf.: (+45) 32 53 31 57

kongelundskroen@mail.dk

CVR-nr.: 76579512

© 2022 Restaurant Kongelundskroen. Alle rettigheder forbeholdes.