Chaine des Rôtisseurs​

​Hautes Cuisine i Dragør

​Ikke kun Guide Michelin, men også en anden fransk organisation, Chaine des Rôtisseurs, beskæftiger sig med kvalitativ vurdering af gode spisesteder rundt i verden.

Chaine des Rôtisseurs er oven i købet så langt den ældste, idet den skriver sig helt tilbage til 1248.

En række danske restauranter og bedre hoteller, har igennem tiderne fået lov at udsmykke deres facade med Chaine des Rôtisseurs flotte våbenskjold, således nu også Restaurant Kongelundskroen, der af mange menes at være en af Amagers absolutte kulinariske højborge.

​Denne hædersbevisning er vi naturligvis stolte af, idet vi føler at den har givet os det definitive bevis på vores gode solide håndværk gennem mange år, med brug af friske råvarer og autentiske smagsindtryk. Ikke mindst Kongelundskroens formidable saucer taler mange om, så forførende dejlige er de, og giver altid lyst til endnu et besøg i Kongelunden.

Steen Johnsen som ejer Kongelundskroen, har gennem sin profession været ansat på det berømte Hotel Claridge i London, og købte allerede i en ung alder sammen med sin kone Henriette Kongelundskroen.

Ved besøg på mange af Frankrigs absolut bedste stjernerestauranter, og på rejser til afsides liggende steder i verden, skaffer Steen Johnsen sig inspiration til et altid spændende og alsidigt spisekort der aldrig mangler smagsmæssige overraskelser.

​Så har man ikke før prøvet Restaurant Kongelundskroens forførende mad, var det måske tidspunktet nu, at tage ud på Amagers smukke naturskønne sydvestpunkt og ønske Henriette og Steen Johnsen tillykke men den flotte hædersbevisning som Danmarks seneste medlem af Chaine des Rôtisseurs.

Kontakt Restaurant Kongelundskroen

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

"Fem stjerner til Restaurant Kongelundskroen"

Vi besøgte idag Kongelundskroen og fik en virkelig dejlig frokost. Spisekort et er ikke stort men tilgengæld er retterne vellavede og lækre. Gårdhaven er meget hyggelig på en dansk sommerdag og personalet sørger for, at man føler sig velkommen.

Trine L

"Endnu en gang en super gastronomisk lækker frokost"

Forærede vennerne et gavebevis til nytårskuren i kobberbryllupsgave. Og selvfølgelig skulle vi med... Har nydt maden, stemningen og stedet gennem de sidste mange, mange år, og er aldrig blevet skuffet. Vi takker for nytårskuren og gik nynnende hjem.

Merete T

Kontakt os for bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé. Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset. Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.

Vinter lukket dog åbent for selskaber godt nytår

åbningstider

Frokost

Åbent for frokostgæster:

Torsdag - søndag: 12.00 - 17.00

​Åbent for selskaber alle ugens dage.

Både for frokost og aften, dog min. 8 voksne.

booking & kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

​Kalvebodvej 270 2791 Dragør

Tlf.: (+45) 32 53 31 57

kongelundskroen@mail.dk

CVR-nr.: 76579512

© 2022 Restaurant Kongelundskroen. Alle rettigheder forbeholdes.