Maxims's champagne

​Maxim's Champagne er lavet på druer fra bjergskråninger og bakker i Chigny les Roses, i hjertet af Champenois land, ikke langt fra Reims.

Den gule og guld tonede Champagne har en frugtig og parfumeret duft der garanteret kan tilfredsstille den mest kræsne feinschmecker. En klassisk Champagne "cuvée" af høj kvalitet, en vintage "cuvée" for endnu større elegance, en rosé præsenteret i en elegant gennemsigtig flaske og for de som leder efter noget endnu mere originalt, den trendy røde flaske med den eksklusive cuvée "Années Folles".

Maxim's er et meget gammelt mærke. Historien begyndte for mere end et århundrede siden, i 1893, hvor Maxime Gaillard åbnede den oprindelige restaurant beliggende i Rue Royale, tæt på Place de la Concorde, centralt i Paris, berømt for sin art deco indretning. Maxim's er blevet et berømt mødested for jetsetet og for enhver der ønsker at blive set på "det rette sted". Stjerner, royale og top-modeller har altid været glade for Maxim's.

Coco Chanel, Marlene Dietrich, Brigitte Bardot, Rita Hayworth og Salvador Dalí er blot nogle få navne på   Maxim´s mange berømte gæster.

Pierre Cardin, den store franske Designer forstod at Maxim's ikke kun var en restaurant, men var blevet et symbol på luksus og prestige i den ganske verden. Han besluttede at udvikle Maxim's koncept, og i dag er Maxim's restauranter etableret i storbyer verden over, ligesom de også er et godt Champagnemærke.

Kontakt Restaurant Kongelundskroen

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

"Fem stjerner til Restaurant Kongelundskroen"

Vi besøgte idag Kongelundskroen og fik en virkelig dejlig frokost. Spisekort et er ikke stort men tilgengæld er retterne vellavede og lækre. Gårdhaven er meget hyggelig på en dansk sommerdag og personalet sørger for, at man føler sig velkommen.

Trine L

"Endnu en gang en super gastronomisk lækker frokost"

Forærede vennerne et gavebevis til nytårskuren i kobberbryllupsgave. Og selvfølgelig skulle vi med... Har nydt maden, stemningen og stedet gennem de sidste mange, mange år, og er aldrig blevet skuffet. Vi takker for nytårskuren og gik nynnende hjem.

Merete T

Kontakt os for bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé. Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset. Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.

Vinter lukket dog åbent for selskaber godt nytår

åbningstider

Frokost

Åbent for frokostgæster:

Torsdag - søndag: 12.00 - 17.00

​Åbent for selskaber alle ugens dage.

Både for frokost og aften, dog min. 8 voksne.

booking & kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

​Kalvebodvej 270 2791 Dragør

Tlf.: (+45) 32 53 31 57

kongelundskroen@mail.dk

CVR-nr.: 76579512

© 2022 Restaurant Kongelundskroen. Alle rettigheder forbeholdes.