Telefon: ​

32533157

Frokost selskab

Frokostbord nr. 1 (minimum 20 personer)

- Tre slags hjemmelavede sild med tilbehør eller varm fiskeret

- Ovnbagt fisketerrin med plukket salat

- Røget laks med spinat a la crème​

- Højrebsfilet med svampe ragout

- Let sprængt lammekølle med marinerede grøntsager eller kalvespyd med nøddesauce         ( tillæg på 15,- kr. pr. person)​ 

- Oste med tilbehør 

- Dessert a la Steen

​  Serveres lidt af gangen 

Kr. 555,-

Frokostbord nr. 2 (minimum 20 personer)

Matjesfilet med kaperscrème

- Bagte æbler med calvados og sild

- Røget laks med spinattærte

- Varm fiskeret med ovnbagte grøntsager og krydderurter

- Svampefarseret andebryst

- Hvidløgsstegte lammekoteletter med løgstuvning

- Kalvespyd med nøddesauce

- Ostebord med tilbehør (6 – 8 slags ost)

- Dessert a la Steen

Serveres lidt af gangen

Kr. 585,-

Italiensk menu nr. 1 (lidt af gangen) Minimum 20 personer

- Hjemmelavet Ravioli med svampe og jomfruhummer

​- Rødfisk i ovn med rosmarin, persille og citron

- Aspargesrisotto med basilikum og sprøde parmesanflager

- Friteret zucchini med tomatsalsa

Stegt Polenta med fennikel og muskatnød

Spinatsalat med gorgonzolacreme

- Kalvecuvette med kantareller og revet parmesan

Sprøde kyllingelår med søde tomater og oregano 

- Svampepasta med portobelosvampe og Italiensk pølse

- Tiramisuis med honningsyltede brombær og sprøde kager

- Div. friskbagt brød til hele menuen

Kr. 575,-,-

per kuvert

Italiensk menu nr. 2 (lidt af gangen) Minimum 20 personer

- Bruschetta med økologiske svenske muslinger, tomat og ramsløg

Tortellini med vilde svampe og salvieolie

- Kartoffel/spinat-gnocchi med grillet jomfruhummer og parmesangratinerede 

hvide slikasparges med citron og merian

- Friteret fyldt courgetteblomst med pecorino og basilikum

- Salat af italiensk broccoli med ansjoser, hvidløg og jomfruolie

- Skindstegt multe med kapers, tomat og chili

- Lammekrone Scottadito med rosmarin og lammeglace

- Fåreost med syltede figner og hjemmelavede rugkiks

- Div. friskbagt brød

- Mandelkage med let frossen zabaglione

Kr. 640,-

per kuvert

☆ ☆ ☆ ☆​

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på​ Facebook

 kroen holder vinterlukket.dog åbent for selskaber i Januar-februar-og marts 

Se mere om Åbningstider

Bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé.

Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset.

Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.