​Sankt Hans Menu​

Sankt Hans Aftenmenu Mandag den 23. juni fra Kl. 18.00 Bordbestilling nødvendig ​

Sankt Hans aftenmenu

På Restaurant Kongelundskroen

mandag den 23. juni fra Kl.18.00

*

Torske loins med hvide slikasparges og sauce hollandaise 

*

Sødmælkskalvefilet med kantareller Karljohansvampe, kalveglace  sauce og nye danske kartofler med fint snittet purløg

*

Frossen tiramisu med honningsyltede brombær og sorbet mm.

*

Kr. 565,- per person    

Børn under 10 år for minus 25% på maden

 Bål i haven hvis brandtilsynet tillader det

en dejlig aften på kroen

På snarligt gensyn

Henriette og Steen 

Kontakt Restaurant Kongelundskroen

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

"Fem stjerner til Restaurant Kongelundskroen"

Vi besøgte idag Kongelundskroen og fik en virkelig dejlig frokost. Spisekort et er ikke stort men tilgengæld er retterne vellavede og lækre. Gårdhaven er meget hyggelig på en dansk sommerdag og personalet sørger for, at man føler sig velkommen.

Trine L

"Endnu en gang en super gastronomisk lækker frokost"

Forærede vennerne et gavebevis til nytårskuren i kobberbryllupsgave. Og selvfølgelig skulle vi med... Har nydt maden, stemningen og stedet gennem de sidste mange, mange år, og er aldrig blevet skuffet. Vi takker for nytårskuren og gik nynnende hjem.

Merete T

Kontakt os for bordbestilling

Bordbestilling i restauranten er altid en god idé. Ring venligst og hør om der er plads, da restauranten ikke er så stor, og vi har mange selskaber i huset. Der er åbent alle ugens dage for selskaber, store som små. Dog minimum 8 voksne.

åbningstider

Frokost

Åbent for frokostgæster:

Torsdag - søndag: 12.00 - 17.00

​Åbent for selskaber alle ugens dage.

Både for frokost og aften, dog min. 8 voksne.

Vinter lukket dog åbent for selskaber.

Godt nytår​!

booking & kontakt

​Restaurant Kongelundskroen

​Kalvebodvej 270 2791 Dragør

Tlf.: (+45) 32 53 31 57

kongelundskroen@mail.dk

CVR-nr.: 76579512

© 2022 Restaurant Kongelundskroen. Alle rettigheder forbeholdes.